כשלון שתל בפעם הרביעית בשן קדמית

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/03/2019 | 19:46 | מאת: אביאל

שלום רב, אני בן 36 לא מעשן והיום היה לי את הכשלון הרביעי בהשתלת השן הקדמית, את האמת לא מסוגל לשמוע יותר על השתלה באותו מקום זה תהליך שאני נמצא בו מעל שנתיים. אשמח לדעת מה ההמלצה שהכי כדאי לעשות, השיניים בצד ימים ושמאל בראיות לחלוטין. שמעתי על גשר מרילנד, גשר רגיל, וגשר קנטיליבר. אני אשמח לדעת מה דעתך בעניין.

ראשית הייתי בודק מה הסיבות לכשלון השתל , איזה שתלים בוצעו? מה מיומנות המשתיל? האם מראש היתה מספיק עצם במקום? מה איכות העצם? לא הייתי רץ לפתרון המצריך השחזת שיניים אם אין הכרח בכך , אין לי דרך לענות תשובה פרטנית למקרה ללא התבוננות בצילומים ובדיקה מסודרת של השיניים , גם אם לדעתך השיניים תקינות , - ההחלטה על סוג הטיפול המתאים תלויה בגורמים נוספים כגון הסגר דלך, רמת העצם האוחזת את השיניים ועוד

06/03/2019 | 16:19 | מאת: אביאל בוחניק

היתה השטלה של עצם בשניהם מלאה פששוט הרופא הסביר שהאזור כבר פגוע וסיכויי ההצלחה מאוד נמוכים, רופא עם שם מאוד גדול באזור חיפה.

כמו שכבר כתבתי - בהתאם לתנאים באיזור אפשר להציע פתרונות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה