ציפויי למינייט, מה קורה אם לא מרוצים מהתוצאה?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/02/2019 | 08:24 | מאת: חוי

בוקר טוב, אני לפני ציפויי למינייט, ויש לי את החשש מה יקרה אם בסוף לא אהיה מרוצה מהתוצאה, האם אפשר להוריד את הציפויים? זה נראה לי בעייתי כי השן הטבעית משוייפת. אודה לך אם תאיר את עיני.

חוי שלום, את יכולה להקטין מראש את אי הוודאות עי בחירה ברופא ובטכנאי מיומנים ומנוסים בתחום ציפויי החרסינה ובאסתטיקה דנטלית, רופא מקצועי לא יבצע ציפויי חרסינה ללא התאמת ציפיות בעזרת גילוף אבחנתי של התוצאה האמורה להתקבל ולאחריו הדמיה בפה של התוצאה הצפויה , אני נוהג לבנות ציפויים זמניים התואמים לתוצאה הצפויה וכך אפשר ללכת עמם כשבוע ולאפשר לעיניים ולמח להתרגל לתוצאה הצפויה עוד טרום הדבקת הציפויים , טרום הגעת הציפויים למרפאה נקבעת פגישה בין המטופל לטכנאי וכך ניתן לראות את הציפויים המוכנים לאחר סיומם ועוד לפני הגעתם למרפאה ולבקש לשנות אם יש משהו שרוצים לשנות וגם אם לאחר הדרך הארוכה הזו הדבקנו ציפויים שלאחר פרק זמן משום מה המטופל אינו שבע רצון מהתוצאה - ניתן להחליף ציפוי / ציפויים עד להגעה לתוצאה משביעת רצון

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה