שיוף שן קדמית עקומה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

16/02/2019 | 18:46 | מאת: רונה

שלום וברכה,שלשום הייתי אצל רופאת שיניים שלבקשתי שייפה לי קצת מהשן הקדמית מכיון שהייתה קצת עקמומית ולא זהה לשן שלידה וזה מאוד הפריע לי.אני מאוד מרוצה מהתוצאה.רציתי לדעת אם אצטרך לחדש את השיוף או שהשן אמורה להשאר ככה?האם נהוג לחדש את השיוף כל כמה זמן?תודה מראש אשמח לתשובה רונה.שיהיה שבוע טוב ומבורך.......

לא ״ משייפים ״ שיניים ומשאירים אותן ללא מעטה הגנה לאחר שיוף ובוודאי שלא ממשיכים לשייף בעתיד, את גורמת לעצמך נזק בלתי הפיך!

16/02/2019 | 22:53 | מאת: רונה

מזתומרת מעטה הגנה?היא לא אמרה לי שום דבר כזה אחרי השיוף היא שייפה לי מעט וזהו הלכתי

לא נהוג לשייף/ ליישר / להקטין את אורך השן מבלי לכסות את האיזור בשחזור מחומר מרוכב או חרסינה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה