קייסמי שיניים לא רק אחרי כל ארחה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/01/2019 | 11:16 | מאת: kimkim

לאחר טיפול ניקוי אבן, נאמר לבעלי שעליו לנקות בין השיניים עם קייסם עץ רפואי שהוא קנה משיננית.בעליי נהג שנים לחטט בשיניים עם קייסמים ועכשיו יש לו גם אישור רפואי לכך. מעבר לזה, הוא דוחק בי לעשות זאת גם וטוען שזה שומר על בריאות הפה. האם זה נכון והאם חיטוט לא רק אחרי ארוחה ,אלה הרבה פעמיים במהלך היום הכן בריא? תודה

שימוש בקיסמים בצורה עדינה ונכונה יכול לעזור בסילוק שיירי מזון שהצטברו בין השיניים , בתנאי שקיים בין השיניים מרווח מתאים למעבר קיסם, במידה ואין מרווחים ובשימוש לא נכון עלול הקיסם לגרום לנסיגת חניכים , ישנם קייסמים עדינים בבתי מרקחת מחומר פלסטי ובשמוש בהם ישנו פחות סיכוי לגרימת נזק

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה