שיניים עקומות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

01/02/2005 | 11:22 | מאת: שחר

הם יש אפשרות של הדבקת כתרים על שיניים עקומות למעלה ולמטה (לא בולטות) למראה אסטטי?

שחר שלום, כמובן שניתן לפתור בעית שיניים עקומות על ידי כתרים (אם כי לא בכל מקרה, ולא בכל מקרה זה בהכרח הפתרון הנכון) לעיתים ניתן על ידי צפוי חזית השן בצפוי חרסינה (בעוביים משתנים )לפתור בעית שיניים עקומות מבלי להזדקק להשחזת כל מימדי השן (כמו בכתר) לצורך צפוי חרסינה ניתן להסתפק בהסרת שכבה מינימליסטית של כ חצי ממ מחזית השן בלבד.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה