למינייט ציפוי שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/12/2018 | 21:56 | מאת: or

מה התכונות השונות בין חרסינה אמפרס ולבין חרסינה אימקס ? מבחינת מחיר ומבחינת הדחיסה הם אותו דבר ?

שני החומרים שונים לחלוטין , האמפרס מורכב מלאוציט גלאס סרמיקס לעומת האי מקס שהינו ליטיום דיסיליקט, ברמה העקרונית האימקס הרבה יותר חזק אך יותר אטום לעומת שקיפות האמפרס ( זכוכית - יותר שקוף אך גם יותר שביר) , מחיר נקבע עפי קריטריונים שונים לחלוטין כמו מקצועיות והשקעת הזמן מצג הרופא והטכנאי כמו גם רמת הנסיון והידע שלהם ועוד

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה