תשלום לפני תחילת טיפול שיניים גדול

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

16/12/2018 | 16:04 | מאת: שרי

איך אני אמורה להתייחס לדרישה של רופא שיניים לשלם עוד לפני תחילת טיפול את רוב הסכום. מדובר בטיפול גדול בעלות גבוהה מאד, והרופא שיניים לא מסכים להתחיל טיפול ללא תשלום מקדמה של רוב הטיפול, האם כך נוהגים בדר"כ רופאי שיניים? יש לציין שמאד התרשמתי ממקצועיות הרופא ואני הייתי מעוניינת לטפל אצלו, רק הדרישה הזו קצת היתה לי תמוהה. אני חשבתי שמשלמים פר טיפול. אשמח לשמוע את חוות דעתך.

מדיניות תשלומים ברפואת שיניים פרטית אינה אחידה , זכותו של כל רופא ( כמו כל בעל מקצוע חופשי ) להחליט על תנאי התשלום במרפאתו וכל לקוח יחליט האם אלו מתאימים לא או לא,הכל ענין של היצע וביקוש.. כמובן שחסרים פרטים בשאלתך כמו למשל האם תמורת תשלום מראש הנך מקבלת הנחה גדולה מהתעריפים הרגילים של הרופא

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה