ציפויי חרסינה ב 2 מפגשים - האם זה אמין ומקצועי?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/11/2018 | 19:13 | מאת: י.

שלום, אני מעוניינת בטיפול אסתטי של שיניים קדמיות ב 2 הלסתות. אני בעיקר אוספת אינפורמציה באינטרנט (וזה רק מבלבל עוד יותר אנשים ללא ידע מקצועי כמוני!!), רציתי לשאול לחוות דעתך אודות הפרסומים והצגות בוידאו של עיצוב חיוך בעזרת ציפויי חרסינה בשתי פגישות בלבד! זה משהו שניתן לסמוך עליו? השיניים הטבעיות בפרסומים האלו נראו כאילו לא עברו שום שיוף, האם זה הגיוני? מאד מפתה אותי לגמור טיפול כזה בפעמיים, אבל אני לא יודעת עד כמה הוא מקצועי ואמין, אשמח לעזרתך. תודה!

בכל טיפול אסתטי חשוב להתחיל בהדמית התוצאה הסופית מראש על מנת לתאם ציפיות ולוודא שהתוצאה אליה מתכוונים להגיע הרופא והטכנאי אכן מוצאת חן בעיני המטופל, לאחר יצירת הדמיה על הגבס יוצרים הדמיה של התוצאה הסופית בעזרת חומר פלסטי על השיניים, רק כשמגיעים לתוצאה המוצאת חן בעיני המטופל יוצאים לדרך ומתחילים בטיפול עצמו, כמובן שטיפול כזה אורך יותר משתי פגישות אך גם חוסך עגמת נפש הנגרמת במקרים רבים מכך שלא כולם ראו בעיני רוחם את אותה תוצאה האמורה להתקבל בטיפול, לא אחת פונים אנשים ומבקשים להחליף את הציפויים החדשים שהודבקו מכיון שאינם אוהבים את החיוך ולא הצליחו להסתגל אליו.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה