סיוע ויעוץ לגבי ציפויים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/11/2018 | 16:02 | מאת: S

שלום, יש לי 2 שיניים חלביות (ניבים) ו2 ניבים שצמחו במקום של השיניים הלטרליות החלביות עדיין חזקות ולכן המליצו לי לא לעקור אותן אלא לבצע ציפוי למינייט, לשם כך עשיתי הארכת כותרת אני חושש לגבי הניבים שיש להפוך ללטרליות, נראה שיצטרכו להשחיזם רבות כדי לייצר צורה של לטרלית האם יש אופציות טובות יותר? האם זה תהליך שגרתי במקרה שבו יש מחסור בשינים לטרליות? תודה

לצערי תיאור המקרה אינו מספיק על מנת לענות תשובה רצינית, חייבים לבדוק את השיניים ורמת אחיזתן בעצם, סגר , צילומי רנטגן ולבסוף לבצע גילוף אבחנתי על מנת שניתן יהיה להציע פתרונות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה