המלצות על איך להלבין שיניים ומה החסרונות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/11/2018 | 19:45 | מאת: אדם

שלום, אני בן 14.5 ויש לי שיניים לא לבנות ולא צהובות, "באמצע" וחשבתי על להלבין את השיניים שלי והדבר הראשון שעשיתי כמובן זה הלכתי לאמא, היא אמרה שזה פוגע בשיניים ושאני לא אוכל לאכול יותר דברים קרים לעולם ושעדיף שלא, אז היא אמרה לשאול בפורום רופאים מה החסרונות לטיפול הזה, והאם עדיף לעשות הלבנה בבית או אצל רופא. אז נכנסתי לפה ועשיתי את מה שהיא בקשה, עכשיו בא לי באמת לדעת אם אני באמת לא אוכל לאכול דברים קרים או שזה סתם, תופעת לוואי שנמשכת לכמה ימים אחרי ההלבנה. תודה. (שמים לי גשר עוד שבועיים אז אשמח לקבל תשובה בהקדם)

אדם שלום, אשמח להסביר לאמך (במייל או בטלפון..) אבל כללית הלבנת שיניים אינה פוגעת ואינה גורמת לשיניים , תופעת הלוואי היחידה עלולה להיות רגישות בשיניים בזמן הטיפול ומעט לאחריו (ליום יומיים), ניתן לצמצם מאד רגישות זו אם שוטפים את השיניים במשך שבועיים טרום ההלבנה בעזרת חומרי שטיפה לשיניים רגישות, הבעיה היחידה הנה גלך הצעיר , בגילך לשכת המוך תופסת חלק נרחב מהשן ולכן הסיכוי לרגישות עולה, הייתי ממתין בסבלנות עד לאחר סיום הטיפול האורתודונטי ורק לאחריו שוקל לבצע הלבנת שיניים לאחר שתתבגר מעט והסיכוי לרגישות יפחת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה