שיוף שיניים קדמיות והארכת הצדדיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

01/11/2018 | 12:52 | מאת: אלינה

היי, אלינה בת 18 ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי שיניים קדמיות ארוכות מהשאר והצדדיות להן קצרות מדי. אני מעוניינת בשיוף הקדמיות והארכת הצדדיות או כל טיפול שיגרום לשיניים שלי להיות בקו ישר ואחיד. איזה טיפול יכול לעזור לי?

אלינה שלום, לא מומלץ לשייף את השיניים אם לא מכסים את האיזור ה"משוייף" מכיון שבדנטין החשוף עלולה להתפתח רגישות וישנה סכנה לחדירת עששת, אם מקצרים את השיניים מומלץ לבצע על השיניים ציפויי חרסינה ולשנות גם את פרופורציות השיניים וגם את היחסים בין השיניים המרכזיות לצדדיות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה