שאלה בקשר למדרגה במדידות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

30/10/2018 | 15:05 | מאת: שירה

בזמן המדידות לכתר הרופאה אמרה שקשה קצת יותר מהצפוי כי יש לי מדרגה וגם דימום יותר קשה מהצפוי מה זה אומר מדרגה ? וגם עדיין לאחר 24 שעות גם עדיין רגישות וכאבים וגם שמנקה אפילו קרוב למקום יש דוב דימום האם זה תקין?

ממש לא ברור לי למה הכוונה ב״מדרגה ״ ואם הכוונה באיזור המושחז - ניתן בקלות להסיר אתהמדרגה,דימוםמשמעותו הינה דלקת והמידות בהחלט עלולות להיות לא מוצלחות אם האזור דלקתי

30/10/2018 | 22:56 | מאת: שירה

אוקיי אז למדרגה אולי טיפלו וגם יראו שהמידות והדימום יכול להיות כתוצאה מהכתר הזמני כי במקום אחר אין דימום והיה אפילו די חזק בחלק מהזמן האם הסיכויצלכך שהמידות לא בטוח יהיו מדויקות? ומה בקשר שעדיין יש דימום שמנקה קרוב לאיזור זה אומרהשיש דלקת או שעדיין יכול להיות סימפטומים של המדידות?

מעט דימום עלול להווצר גם במהלך לקיחת המידות כתוצאה מהחוטים האמורים להיות חלק מהתהליך, אך באיזור ללא דלקת הדימום הינו מועט ואמור מיד להעצר

31/10/2018 | 08:15 | מאת: שירה

זהו שלא נעצר מיד זו אומר שיש דלקת ויש סיכוי לכך שתהיה בעיה עם המדידות שיגיעו מהמעבדה ונצטרך מדידות חוזרות?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה