חומר ההלבנה נגע בחניכיים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

11/09/2018 | 22:53 | מאת: הילה

שמתי חומר הלבנה על הסד. החומר נגע בחניכיים שלי ומזה מספר ימים כואב ומרגיש כמו צריבה בחניכיים שהסמוך לשיניים. ממש הרגשה של כוויה. מה ניתן לעשות בכדי להקל על הכאבים הללו?

חומרי ההלבנה אמורים להיות במגע עם השיניים ואסור למרוח בצורה שהחומר יגיע לחניכיים מכיון שהוא אכן צורב חניכיים , במקרה שמרגישים צריבה חייבים להוציא את התבנית מהפה לשטוף היטב את הפה במיים ולמלא שוב חומר בתבנית אך בכמות מינימליסטית שלא תגיע לחניכיים

14/09/2018 | 10:59 | מאת: הילה

ואם כבר זה נגע בחניכיים ויש לי כבר את הצריבה מחר זה יהיה כבר שבוע. מה לעשות??

לצערי אין כל כך מה לעשות מלבד להמתין לריפוי פצעי הצריבה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה