בעיה בקשר לשחיקת שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/09/2018 | 20:33 | מאת: שירי

הנני חורקת כבר זמן מה גם לפעמים שומעת לבד וגם הרופאה אמרה לי . שאלתי בזמן האחרון יש לי אפילו כאבים באיזור של שן שעוברת טיפולים אבל הכל תקין אני במעקב ובקרוב אסיים וגם כאבי ראש נוראים בזמן האחרון שאני קמה ולפעמחם גם במהלך היום אם יכול להיות קשר בין הכאבים הנל והשחיקה ומה הפתרון רק סד ואם כן זה אמור לעזור לתופעה וזה קשה מאוד להתרגל ?

שירי שלום, שחיקת השיניים בהחלט יכולה להיות הגורם לכאבים , סד לילה הינו הפתרון העיקרי מעבר לפתרונות מקומיים נקודתיים לכאב , במרבית המקרים סד הבנוי נכון ומאוזן היטב עשוי לפתור את הבעיה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה