שקיפות פתאומית בשן קדמית

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/08/2018 | 22:07 | מאת: ירדן

שלום,אני בת 17 . יום אחד הבחנתי שהסוף של שתי השיניים הקדמיות שלי הפך לשקוף ואני מפחדת שזה יחמיר... אשמח לדעת מדוע זה קורה ואיך לעצור את זה או אפילו אם אפשר להעלים את השקיפות.. נ.ב. השתמשתי לאחרונה במשחות שיניים עם חומר מלבין כמו COLGETE OPTIC WHITE זה קשור? הפסקתי את השימוש בהן מחשש שאולי השקיפות באה מהחומר המלבין... אשמח לקבל תשובה בהקדם,תודה מראש.

ירדן שלום, סביר להניח שהשקיפות אינה ממשחת השיניים, לכל היותר מאז השימוש במשחה התחלת להסתכל בהקפדת יתר על השיניים, הופעה של שקיפות יכולה להופיע ממספר סיבות ביניהן איבוד אמאייל בחלק הפנימי של השיניים אך על מנת לתת לך תשובה מוסמכת יש צורך בבדיקת השיניים

18/10/2018 | 21:36 | מאת: ירדן

מה זה בדיוק אמאייל בשן? ואם יש לי חוסר ממנו איך אני אמורה לקבל ממנו? וע"י כך השקיפות שנוצרה שבסוף השיניים הקדמיות תעלם והמצב יחזור להיות כפי שהיה?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה