ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

31/01/2005 | 15:26 | מאת: יריב

הובא לתשומת ליבי שלעיתים יש לי ריח לא נעים מהפה. אני מצחצח שיניים מס' פעמים ביום, משתמש במנקה לשון, חוט דנטלי ומי פה. הייתי אצל רופאת שיניים ושיננית שאמרו לי שהכל תקין. עשיתי משטח גרון, צילום סינוסים, בדיקה לחיידק הליקובקטר והכל תקין. התחלתי ליטול לאחרונה כדורי Jarro Dophilus לפי המלצת רוקחת ובידיעת רופאת המשפחה שלי. רופא אא"ג המליץ לי עכשיו על כדורי מטרוג'יל. קראתי בלינק הנ"ל שאחת השיטות לגילוי ריח רע מהפה היא ללקק את גב כף היד ולהריח את שכבת הרוק שנותרה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2883191,00.html ואכן כשאני מבצע בדיקה זו, יש ריח ממש לא נעים. אבקש עזרה בהמשך טיפול. בנוסף, אבקש חוו"ד על ריפוי ריח פה בלייזר כפי שמתוארת בכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3009403,00.html תודה מראש, יריב

יריב שלום, העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא להגיע לבדיקה ואבחון על ידי פרופסור מל רוזנברג בבית הספר לרפואת שיניים באוניב תל אביב המתמחה בתחום זה ויוכל לקבוע מה מקור הריח ובהתאם לכך יהיו גם ההמלצות לטיפול

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה