עיכוב בשיקום של שתל ושן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/07/2018 | 13:36 | מאת: שירה

התחלנו מדידות לשתל הכי ראשונות אחרי חשיפת שתל והיינו אמורים להמשיך אבל בגלל עוד שן שלא היו בטוחים ועשתה בעיות עשיתי גם הארכת כותרת שלקח זמן עד שעשיתי והמתנה של הזמן מהניתוחמעכשיו חוזרת לשיקום שאלתי האם הטיפול שהתחילו לי בשיקום השתל מה שבינתייםמשלחו למעבדה יצטרכו מחדש כי זה יוצא מעל חצי שנה מאז ששלחו ומה שבינתיים שמו לי בפה לשתל גם בסדר נדמה לי שזה המבנה בינתיים או שיצטרכו הכל מחדש ?

במהלך חצי שנה עלולים להיות שינויים בחניכים, הארכת הכותרת אם הינה באותו איזור ודאי שגורמת לשינויים בחניכיים ולכן יתכן בהחלט שהרופא יבחר לחזור על המידות

14/07/2018 | 23:27 | מאת: שירה

לא הארכת כותרת היא באותה לסת אבל בצד נגדי לגמרי של השתל שם ברור לי שהכל מחדש. אבל לגבי השתל יצטרכו את המדידה שהתחילו מחגדש כולל גם המבנה מחדש?

ההחלטה היא של הרופא המטפל , במרבית המקרים אני מעדיף לקחת מידה חדשה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה