הלבנת שיניים בסד לילה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/07/2018 | 23:17 | מאת: רוני

האם הלבנה בסד לילה מבטיחה תוצאות? שמעתי את המזכירה במרפאת שיניים אומרת שזה לא באמת משפיע , במקסימום מוריד בגוון אחד .. והאם באופן פרטי יש תוצאות יותר טובות מאשר במרפאה הרגילה , אם שתי המרפאות משתמשות באותה השיטה עם אותו החומר? תודה על העזרה .

רוני שלום, הלבנה בסד בהחלט משפיעה וברב המקרים (כאשר משתמשים בחומרים האיכותיים, וממלאים בקפדנות אחר ההוראות ) התוצאות הינן מאד משמעותיות , לא ברור לי למה כוונתך ב"מרפאה רגילה" ברמה העקרונית ישנם סוגי חומרים שונים להלבנה , לא באותה רמת איכות ולא באותה רמת אפקטיביות , אם תשלחי לי מייל אשיב לך בפרטי לגבי החומר הטוב ביותר [email protected]

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה