איך אדע מי רופא שיניים מעולה לטיפול דנטלי אסתטי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/06/2018 | 22:16 | מאת: הדר

שלום, דוקטור אודה לך אם תוכל לכתוב לי כמה כללים חשובים בבחירת רופא שיניים לצורך טיפול אסתטי של השיניים הקדמיות, זה טיפול לדעתי די מורכב, כי השיניים עם הרבה בעיות. אני לא יודעת על מי ניתן לסמוך, ומה הדברים שחשוב לשים עליהם דגש כשאני בוחרת רופא שכזה. אני יודעת שזו הוצאה גדולה ולכן אני רוצה לדעת שאני הולכת למישהו שיעשה עבודה מושלמת. אני עדיין צעירה יחסית ואני רוצה שזה יישמר לטווח ארוך. כמו כן אשמח להתייחסותך האם יש הבדל בין רופא שיניים שלמד בארץ לרופא שיניים שלמד במזרח ארופה. תודה!

שלחי לי מייל ואוכל להשיב בצורה יותר חופשית לשאלותיך [email protected]

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה