ציפויי פורצלן, ציפוי שיניים האם זה תקין?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/04/2018 | 15:24 | מאת: חגי

שלום רב! אני מתעניין בשיפור אסתטי של השיניים הקדמיות, אני עדיין בגישושים היכן ואיך לעשות, אני מחפש גם דרך האינטרנט, רשתות חברתיות וכו', ורציתי לשאול אותך: יש רופאים שמפרסמים על ציפויי פורצלן, הם מראים את הטיפול שהם עושים (באמצעות הסרטה), זה אורך 2 מפגשים, אבל על פניו לא נראה שהשן עוברת איזה שיוף, האם זה משהו תקין? האם שן שמטופלת גם בגישה כמו ציפויים לא עוברת שום הכנה לפני? איך אדע על מי אפשר לסמוך?

חגי שלום, כל ציפויי החרסינה ללא יוצא מהכלל מצריכים הסרה מסויימת של חומר שן, בטכניקה המתקדמת ביותר אנו נוהגים ליצור הדמיה של צורת השן כפי שתתקבל לאחר הציפוי , מההדמיה יוצריםמתבנית ובעזרתה מעתיקים לפה את תוצאת ההדמיה בעזרת חומר פלסטי וממנו מסיאים את השכבה הנדרשת , בטכניקה זו אנו מבטיחים הסרה מינימאלית של שכבת השן הנדרשת לצורך הציפוי בלבד

לגבי בחירה במבצע המתאים - בדוק כמה נסיון יש לרופא בביצוע ציפויים, נסה לאתר חברים או קרובים שבצעו טיפול דומה ומרוצים מהתוצאה , ניתן לבקש לראות במרפאה מקרים דומים ( בתמונות ) או באתר המרפאה , לשאול מי הטכנאי המבצע את העבודה ומה נסיונו בביצוע ציפויי חרסינה ( יש לכך חשיבות רבה!!) ,וכל אלו בתוספת תחושת בטן וכימיה עם הרופא והטכנאי

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה