ציפוי קומפוזיט האם מתאים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/03/2018 | 20:27 | מאת: שרי

שלום דר' אמיד. ברצוני לשאול, 4 שיניים קדמיות עליונות שלי עברו טיפולי שורש לפני שנים רבות ועם הזמן התכהו. אני לא מעוניינת בכתרים והבנתי שציפוי חרסינה לא יתאים כי יש לי סתימות נרחבות. האם ציפוי קומפוזיט כן יכול להתאים במקרה כזה? מודה לך מאוד על המענה.

שרי שלום, חומרי הקומפוזיט (חומרים מרוכבים) אינם אוטמים בצורה טובה את השתקפות הצבע הכהה, ובכל מקרה שינוי צבע כהה עם קומפוזיט יחייב שכבה בעובי רב מאד והשיניים יראו עבות ומגושמות רק חרסינה יכולה לאטום צבע כהה בצורה טובה ובשכבה דקה של חומר במקרים של סתימות נרחבות קיימות כמו בכל מקרה של חוסר רב באמאייל אני נוהג לבצע ציפויים היקפיים מחרסינה ועי כך לתת פתרון אסתטי ותפקודי מעולה על ציפויים היקפיים תוכלי למצוא יותר אינפורמציה ותמונות באתר המרפאה שלי, חג שמח!

29/03/2018 | 19:34 | מאת: שרי

תודה רבה דוקטור על המענה. האם אפשר לדעת מה בערך המחיר לציפוי היקפי? תודה וחג שמח.

שרי ערב טוב, מחירון טיפולים מייצג תוכלי למצוא באתר או לחילופין בשיחת טלפון למרפאה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה