המלצה ועזרה לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

11/01/2018 | 23:28 | מאת: שירה

אני אמורה בקרוב לעבור ניתוח הארכת כותרת ושכחתי לשאול האם רצוי ומותר לאכול לפני הניתוח או שזה יכול לגרום לבחילה אם אוכלים לפני הניתוח ואן כן כמה זמן לפני הניתוח כבר לא כדאי שלא תהייה בחילה במיוחד שגם ככה יש לי רפלקס הקאה מוגבר?

מכיון שלאחר פרוצדורות כירורגיות מומלץ להמתין עם אוכל ושתיה כדאי לאכול ארוחה קלה כשעה לפני הפרוצדורה גם כדאי לא להיות רעבים לאחר הפרוצדורה וגם על מנת לא לקחת כדורים נגד כאבים על קיבה ריקה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה