טיפול שיניים מה עדיף

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/12/2017 | 22:46 | מאת: שירלי

רציתי האם יש הבדל בטיפול במהירות הקושי בטיפול בין אם נעשה בבוקר או בערב, מדובר או על הבוקר או בסוף היום?

שירלי שלום, הגורם העיקרי שצריעך לקחת בחשבון הוא עומס העבודה על הרופא טרום הטיפול (כלומר יתכן והרופא רק החל לעבוד בערב והוא עדיין רענן גם אם זה כביכול סוף יום)

05/12/2017 | 16:47 | מאת: שירלי

אבל לא עדיף ערב יותר בגלל שאם כאבים ולחזור לעבודה עדיף ערב ואז אם יש כאבים במיחא נחים בבית ובמיוחד שאחכ גם אסור לאכול זמן מה.

ברמות האלו זה כבר תלוי בסוג הטיפול, לדוגמא -אם זה טיפול כרורגי כדאי שיעשה בשעות היום למקרה ויחולו סיבוכים וניתן יהיה לחזור לרופא (לעומת מצב של טיפול כרורגי שאם הטיפול יעשה בערב ויתחילו סיבוכים בלילה -לא יהיה אל מי לפנות)

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה