משחת שיניים מלבינה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

26/01/2005 | 17:34 | מאת: ירון

תודה על תשובתך. כוונתי היתה דווקא למשחת שיניים מלבינה. הבנתי שהיא פועלת על ידי פעולה מכנית של הסרת השכבה העליונה ולכם אני שואל האם שימוש קבוע בה אינו עשוי להזיק.

ירון שלום, משחות שיניים מלבינות קיימות בשני סוגים,האחד- משחות המכילות חומר הלבנה בריכוז נמוך מאד ואלו למעשה לא ממש ילבינו שיניים אך יוכלו לשמר במעט את תוצאות ההלבנה, סוג שני הנו משחות המכילות חומרים שוחקים ,אלו מסירות את החומרים שהצטברו על גבי השיניים ואכן עלולות לגרום נזק ההסרת הצפוי החיצוני של השן.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה