ציפויי למינטייס - כמה שנים שורדים בפה?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

02/11/2017 | 01:17 | מאת: יונתן

שלום, אני מתעניין אודות ציפויי למינטייס על שיניים ורציתי לשאול - מה תוחלת החיים שלהם? האם הם יכולים לשרוד בפה מעבר ל 10 - 12 שנה? האם יש ציפויים שהראו שרידות גבוהה יותר?

שלום רב, תוחלת החיים של ציפויי חרסינה תלויה בהתאמה של המתרפא לסוג הטיפול, הכנה נכונה של השיניים עי הרופא , הכנה נכונה של ציפויי החרסינה עי הטכנאי, טכניקת הדבקה נכונה ושימוש בחומרי ההדבקה המתאימים,יכול להעיד מעדות אישית על כך שבין מטופלי ישנם מטופלים רבים המתפקדים בהצלחה עם ציפויי חרסינה כבר למעלה מ27 שנה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה