טיפול שיננית לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

01/11/2017 | 20:29 | מאת: שרית

אני אמורה לקבוע ניתוח הארכת כותרת אבל הבעיה שמתי שכנראה קובעים זה יוצא שבוע בערך לפני שיננית האם אפשר יהיה לעשות את הניקוי אצל השיננית אונשזה ממש לא טוב.

היה כדאי להקדים את טיפול השיננית ולבצעו שבוע- שבועיים לפני הניתוח וכך מצב החניכיים לפני הניתוח יהיה טוב יותר והריפוי מהיר יותר

02/11/2017 | 21:22 | מאת: שרית

ואם לא מצליחים להקדים זה עושה נזק והאם אפשר להשתמש בפלואור?

04/11/2017 | 18:03 | מאת: שרית

אני מנסה למצוא פשוט כרגע התורים עמוסים. אם במקרה לא יימצא אז יכול להיות נזק 10 ימים אחרי הטיפול לעשות טיפול אצל שיננית והאם אפשר יהיה לעשות עם פלואור?

לא אמור להגרם נזק משמעותי בדחיית טיפול שיננית ב10 ימים אך יתכן שמצב הרקמות לאחר הניתוח לא יאפשר ניקוי באיזור הניתוח עד לריפוי

07/11/2017 | 23:21 | מאת: שרית

קורה משהוא זה נורא שבאיזור הספציפי הזה לא נוגעים?

עם תעשי שטיפות עם שטיפות חיטוי לאחר הניתוח לא יגרם נזק משמעותי

09/11/2017 | 19:21 | מאת: שרית

בהמשך להמלצתך לעשות שיננית לפני הניתוח הארכת כותרת היית ממליץ לדחות את הניתוח בשבועיים ואז השיננית תהיה כמה ימים לפני הניתוח כי גם ככה מחכה כי התורים ארוכים אז עוד שבועיים לא יקרה כלום והפה יהיה נקי מדלקות אם יש ואבנית מה דעתך עדיף ככה?

בהחלט עדיף לדחות מעט את הניתוח אם ניתן לתאם שיהיה כשבוע לאחר טיפול שיננית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה