ציפויי שיניים חדשים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/10/2017 | 10:47 | מאת: הדסי

שלום , 6 ציפויים חדשים (חודשיים) בלסת עליונה שיניים קדמיות. בעקבות הופעת בעיה אתסטית רק בציפוי של השן השמאלית הקדמית יש לי שאלה שאלה כללית ,האם ניתן להוריד רק את הציפוי של השן הזו ולהכין ציפוי חדש ? או שצריך להוריד את כל הציפויים ולצפות מחדש? תודה רבה.

אין שום בעיה להחליף גם ציפוי אחד בלבד, טכנאי מוכשר ומיומן יתאים את הצבע אל הציפויים האחרים בצורה טובה

08/10/2017 | 18:50 | מאת: הדסי

תודה! ומבחינת רופא השיניים ? האם זו פרוצדורה מורכבת ובעייתית להחליף ציפוי אחד בשן הקדמית מתוך 6 שנעשו ?

הדס שלום, מצטער על התגובה המאוחרת-רק עכשו ראיתי את השאלה,לא צריכה להיות כל בעיה לרופא להחליף ציפוי אחד וזהו הליך די שגרתי

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה