החלמה אחרי חשיפת שתל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

16/08/2017 | 08:08 | מאת: שירה

עברתי לפני כמעט 3 ימים חדיפת שתל עם תפרים זה כואב אבל פחות מההתחלה. דבר ראשון מתי כדאי/מותר להתחיל לצחצח במקום בעדינות מותר לפני שמוציאים את התפרים? ומאז החשיפה קןרה לינורק בבוקר רוק לא נקי טמפה דמי האם יכול חהיות קשרלחשיפה? ואם כן זה תקין?

שירה שלום, בדכ כלל ניתן לצחצח מספר ימים לאחר החשיפה-תשובה ספציפית מדוייקת יכולה להנתן רק עי הרופא המטפל שבדק את האיזור, בהחלט יתכן מעט רוק דמי ואם ישנו דם רב כדאי להתקשר למרפאה המטפלת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה