חשיפת שתל ותופעות לאחר

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/07/2017 | 23:41 | מאת: שירה

רציתי לשאול האם בחשיפת שן לשן טוחנת עליונה בדרך כלל עושים תפרים למרות שזאת שן בודדת? ומה לגבי תופעות לאחר מה יכול לקרות ?

תפירה או לא הינה לשיקול הרופא המטפל וסוג החשיפה שבוחר לעשות , נהוג להמתין מספר שבועות לאחר החשיפה טרום התחלת ביצוע השיקום

16/07/2017 | 18:42 | מאת: שירה

אבל יכול להיות גם תפרים אם מדובר גם בשן בודדת? והאם יש השפעה אם עברתי השתלת עצם/הרמת סינוס בסוג החשיפה ?

שירה שלום, אין קשר בין סוג החשיפה לטיפולים שעברת לפני ההשתלה ,בהחלט יתכנו תפרים גם בחשיפת שתל בודד

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה