שאלות לגבי נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

12/06/2017 | 19:19 | מאת: ספיר

שלום ד"ר אמיד, יש לי נסיגת חניכיים קלה אך היא כן הולכת ומתפתחת. השיניים שלי הפכו רגישות בחודשים האחרונים, וזה מציק לי. 1. יש דרך כיום לעצור לגמרי נסיגת חניכיים? 2. האם יש דרך לגדל חזרה חניכיים? 3. אני מעשנת - האם זה משפיע על נסיגת חניכיים? האם זה משפיע יותר או פחות מציחצוח אגרסיבי? תודה, ספיר.

ספיר שלום, הדרך הנכונה הינה טיפולי שיננית בתדירות גבוהה ומעקב עי מומחה לחניכיים, במקרים מסויימים ניתן לעזור חלקית עי השתלת חניכיים , עישון מחריף בעית חניכיים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה