הלבנת שיניים / מזרקים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

11/04/2017 | 10:42 | מאת: יואב

שלום רב, אני לפני שנתיים עשיתי יישור שיניים, והייתי משתמש במזרקי הלבנה באמצעות סד. המזרקים אזלו ובודדות המרפאות שמוכרות את זה אם לא עשית אצלהם סד, אני שוקל לרכוש דרך אמאזון את המזרקים בעלות מצחיקה (5 מזרקים ב 100 ש"ח) לעומת בארץ מזרק אחד 120 ש"ח. על כל מקרה שאלתי היא כזאת, האם אתם מכירים מקום בארץ שלא גובה מחיר כזה יקר על המזרקים? והאם זמני השילוח יכול לפגום באיכות החומר (חום/קור). תודה רבה.

יואב שלום, יש משמעות עצומה לחברה המייצרת את חומרי ההלבנה ,לתוקף החומר ולתנאים בהם נשמר או נשלח, יש סבירות גבוהה שתקבל 5 מזרקים במחיר מציאה אך לא תוכל לעשות בהם כל שימוש

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה