שאלה בקשר לשיקום שתל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

31/03/2017 | 19:32 | מאת: ליאת

אני אמורה לעבור חשיפת שתל שאלתי אני צריכה לדחות בגלל אילוצים אחרים בחודש חודשיים האם באופן עקרוני במקום חמי שנה אלא 7-8 יכול לקרות איזה נזק בינתיים . אציין שבצילום הפנורמי נראה הכל בסדר גמור. והאם באופן כללי אחרי החשיפה צפויים שוב כאבים ונאם בדרך כלל צריך שוב תפרים ואנטביוטיקה?

ליאת שלום, אין שום בעיה בהמתנה של חודשיים נוספים טרום חשיפה. כאב, תפרים - ישנן מספר אפשרויות לחשיפה והתשובה תלויה בסוג החשיפה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה