חשיפת שתל ושיקום השן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/03/2017 | 20:25 | מאת: מירב

אמורים בעוד חודש בערך לעשות לי חשיפת שתל לשן שעברה שתל והרמת סינוס. שאלתי האם הפרצדורה הנ"ל שוב תפרים ואנטביוטיקה כמו אחרי השתל במיוחד שכמעט תמיד גם שחושבים לא מסתבך טצלי ונגמר עם וגם מה תופעות הלוואי שיכולים להיות אחרי חשיפת השתל והאם צפויים כאבים ואחרי כמה זמן אמורים להמשיך מפה לשיקום אם זה כולל תפרים או לא? או האם הרופא הכירוג אמור אחרי החשיפה לראות אותי עוד פעם לפני השיקום או שרק בשיקום כבר ללא כירוג. והאם יש שוני בתהליך השיקום על שתל ?

מירב שלום, ישנן אפשרויות שונות לחשיפה וההחלטה באיזו להשתמש היא רק של הרופא המבצע, בהתאם לטכניקה בה יבחר -גם התשובות לגבי כאבים ותפרים והאם הכירורג יראה אותך שוב. בדכ נהוג לשקם לאחר כשלשה -ארבעה שבועות ורצוי מאד לשקם בעזרת שיקום זמני ורק לאחר מספר חודשים אם השתל תקין לעבור לשיקום קבוע

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה