הלבנת שיניים - התייעצות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

12/03/2017 | 11:44 | מאת: שחר

היי , לאחרונה ראיתי מוצר חדש אשר מוצג שהוא נותן תוצאות טובות בנושא הלבנת שיניים. למעשה זאת משחת שיניים שעשויה מחומרים טבעים בלבד - פחם הבמבוק. אני מעוניין לנסות את המשחה אבל לא בטוח לגבי ההשלכות והכל לכן היייתי מעוניין לדעת את דעתך בנושא. קישור: https://factory-43.myshopify.com/collections/beauty/products/natural-bamboo-charcoal-teeth-whitener-toothpaste

שחר שלום, אינני יודע על סמך איזה מחקרים קבעת שהמשחה נותנת תוצאות טובות בהלבנת שיניים? כפי שכתבת -ההשלכות הן בדיוק הבעיה במוצר home made שלא נבדק מחקרית ואין פרסום לגבי מידת השפעתו על השיניים, מידת שחיקת השיניים וכו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה