בקשר לכתר שנשבר מה נהוג לעשות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

09/03/2017 | 20:12 | מאת: רעות

היו אמורים להרכיב לי את הכתר הסופי ובזמן המדידות ושינויים בפה עשיתי פתאום תנועה חזקה ונשבר הכתר (מדובר בכתר זירקוניה) לפי דעתכם מי צריך לספוג המרפאה בגלל שזה היה בזמן טיפול למרות שאת התנועה אני עשיתי , או שאני צריכה לספוג או שהכי נכון יהיה שאני אשלם אבל במחיר אחר סמלי יותר ומתחשב יותר לאור מה שקרה?

רעות שלום, למרות שאין כללים מוצקים נהוג לתת אחריות לפרק זמן מסוים על עבודה המודבקת בפה (שנה-שלש שנים בהתאם לרופא ולמרפאה) לעניות דעתי אין המתרפא אמור לשאת כלל בעלות על עבודה שעדין לא הודבקה בכלל בפה ונשברת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה