מי פה לעזרה לדלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/02/2017 | 19:21 | מאת: יעל

יש הבדלים בין סוגי מי הפה הצובעים את השיניים נגיד תורדנט לקרוסודיל ואיך מי הפה דקפינול ג'ל למי שיש דלקת יכול לעזור יותר שמי פה לא רגילים ואם הדלקת ליד שן אחת האם הבעיה לא חניכיים אלא יש בעיה בשן שהדלקת מתבטאת כך?

יעל שלום, אינני מתייחס בפורום זה לחומרים מסחריים אך שני החומרים הראשונים שציינת הנם זהים ובהחלט יעילים , השימוש בהם מוגבל לטווח קצר על מנת להמנע מצביעת השיניים , אינני יכול לעזור באבחון הבעיה ללא בדיקה של המקום , ישנם חומרים המופיעים כג'ל ויהיו יעילים מאד במריחה סביב השן האחת אם תשלחי לי מייל אענה לך לגבי שמות מסחריים [email protected]

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה