שאלה בעניין ציפויי שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/02/2017 | 16:44 | מאת: דוד

שלום, יש לי רווח בשיניים בין שן חותכת לשן טוחנת (בדיוק ב"גבול"ביניהם בצד שמאל של הפה). האם ציפוי שיניים יכול לעזור במקרה כזה?

19/02/2017 | 10:05 | מאת: ד"ר רוני אמיד

דוד שלום, החותכות נמצאות בקדמת הפה והטוחנות בחלק האחורי של הפה -לא ברורה לי שאלתך

21/02/2017 | 05:10 | מאת: דוד

תיקון - התכוונתי שיש לי רווח בין שן 33 ל-34 (בין "ניב" ל- "מלתעה 1"). והשאלה האם ציפוי יכול לעזור במקרה כזה? תודה.

דוד שלום, במקרה כזה לרוב ציפוי /ציפויים בהחלט יכולים להיות הפתרון

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה