שיקום נסיגת חניכיים - האם אפשרי?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/01/2017 | 20:53 | מאת: תומר

שלום רב אני בן 31, משתדל לשמור על שיניים בריאות, נבדק אצל רופא ועובר ניקוי שן אחת לשנה. יש לי שתי סתימות, ומעבר לכך תמיד אומרים לי שהשיניים שלי מאוד טובות חוץ מבעיה אחת: נסיגת חניכיים. היו שטענו שאני מצחצח חזק מדי. האם ניתן להחזיר את הגלגל לאחור ולשקם את נסיגת החניכיים? תודה מראש

תומר שלום, מעבר לבעיה אסתטית הנוצרת בעקבות נסיגת חניכיים הבעיה היא איבוד העצם הנמצאת מתחת לחניכיים , ניתן במקרים מסויימים לטפל בעצם ובחניכיים אך בשום מקרה זה אינו הפיך ולכן צריך לבדוק מהו הגורם לנסיגה ולטפל גם בו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה