החלטת סוג תהליך השיקום

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

11/01/2017 | 20:00 | מאת: אורית

האם יכול להיות מצב שאחרי טיפול שורש המומחה אומר שלדעתו החלטה אחת והמשקם בעקבות היכרותו ותסביכים שקרו בכל מיני שיניים יחליט שצריך שיקום יותר מורכב ?

אורית שלום, בהחלט יתכן שלשני רופאים ישנן דעות שונות לגבי טיפול ויתכן גם שלרופא שלישי תהיה דעה שלישית

12/01/2017 | 17:49 | מאת: אורית

אבל בגלל שהמשקם/הרופא שמגיעה בתדירות גבוהה יותר מהמומחה לטיפולי שורש מכיר/ה את ההרגלים שלי ונזקים שקורים בתכיפות ולמרות שמומחה יגיד משהו אחד הרופא/ה רגילה שיותר רואה ועשה טיפולים וגם מגיעה אליה לחירומים תחליט שכדאי לעשות טיפה יותר מורכב ממה שאומר כדי למנוע עוד בעיות שמכירה ויש סיכוי שיקרה מהבנת המטופל/ת שלא יקרה , כלומר יכולה לא לקבל את המלצת המומחה בעקבות ההיכרות והבעיות עימי?

אורית שלום, קחי בחשבון שמומחה לטיפולי שרש מתמחה בטיפולי שרש ופחות מכיר את הטיפולים השיקומיים ולכן יש לתת משקל רב יותר לגבי השיקום לחוות דעתו של הרופא המשקם

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה