סתימה זמנית בשן טוחנת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

01/01/2017 | 23:24 | מאת: ירדן

שמו לי סתימה זמנית הייתה בעיה שהשאירו לבדיקה ועכשיו ברור שאין טיפטל אחר רק סתימה קבועה במקום זאת השאלה כמה זמן אפשר להשאר עם סתימה זמנית ללא חשש פשוט בקרוב עושים טיפול אחר ורוצה רק אחרי שאגמור אותו שלא יכאב בבת אחת משני מקומות בו זמנית אלא דבר דבר האם סתימה יכולה שבועות ? חודשים? מדובר בשן טוחנת.

השאלה היא האם ניקו את כל העששת לפני שסגרו בסתימה זמנית והאם הסתימה הזמנית אכן אוטמת את החלל- רק הרופא המטפל יוכל להשיב

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה