שיוף שיניים מסבירה בפירוט למטה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/12/2016 | 23:49 | מאת: רוני

היי , יש לי שיניים קדמיות גדולות יותר מכול השאר וזה ממש מפריע לי , אני לא מחייכת ליד אנשים אני צמיד שמה יד על הפה או שאני מורידה את הראש , רציתי לדעת כמה עולה שיוף שיניים ואם זה כואב ממש ..?

רוני שלום, שיוף ללא שום ציפוי על השיניים ה"משוייפות" הינו מאד מוגבל בכמות החומרשניתן להסיר מהשיניים, צריך לראות את היחסים בין השיניים הארוכות לשכנותיהן ולמצוא את תכנית הטיפול המתאימה (למשל יתכן שתכלול קיצור וציפוי השיניים עם/בלי הארכה של שיניים סמוכות ) בכל מקרה חובה לבצע הדמיה מתאימה של התוצאה האמורה להתקבל לפני כל טיפול

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה