אנאפלסטיק אסטרוציטומה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

07/05/2005 | 23:58 | מאת: reut

האם קיימת הצלחה ארוכת טווח בטיפול בסרטן מח מסוג אנאפלסטיק אסטרוציטומה בהיפרטרמיה ו\או טיפולים אחרים?

08/05/2005 | 00:35 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום Reut, ערכי כאן בפורום חיפוש ל: אסטרוציטומה ותקבלי מספר הודעות שנכתבו בנושא. כמו כן לגבי היפרתרמיה לגידולי מוח: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1198/xFT/3137/xFP/3163 ******************************************************************************************* במקרים של גליומות, במיוחד HIGH GRADE GLIOMAS אני לרוב בעד שילוב של טיפולים קונבנציונאליים עם אלטרנטיביים, מה שנקרא אינטגרטיביים. יש הרבה מעבר לניתוחים, הקרנות וכימותרפיה שניתן להוסיף לפרוטוקול הטיפולים אשר עשוי לעזור משמעותית. אמנה כמה מהם: -- Cox 2 inhibitors כמו: התרופה Celebrex, כורכומין (מינון גבוה) -- מעכבי Protein Kinase C כמו טמוקסיפן (מינון יחסית גבוה), Indole-3-Carbinol, קוורצטין ועוד... -- תרופות ותוספי תזונה אנטי-אנג'יוג'נטיים כמו: Sqalamine, Talidomide, תה ירוק, Resveratrol, שמן כבד כרישים, מלטונין ועוד... -- תוספים אנטי-דלקתיים כמו: ברומלין, חומצות בוזווליות ועוד...היכולים לעזור לטיפול בבצקות -- תוספים טבעיים המצליחים לעבור את מחסומי הדם במוח ותוספים אחרים המחזקים את המערכת החיסונית. -- קיימת אפשרות של: Copper Reduction Therapy (הורדת רמות נחושת) כחלק ממדיניות אנג'יוג'נטית. -- דיאטת Budwig האנטי-סרטנית נמצאה יעילה גם לסרטני מוח (כולל גליומות ואפילו GBM) הייתי שוקל בכובד ראש שילוב של טיפולים קונבנציונאליים עם אלטרנטיביים. בברכה, גובי

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן