כורכום יחד עם כימותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

28/10/2016 | 01:04 | מאת: מאיר

שלום ד"ר ברנר בספר שלך "תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת" יש משפט שאין לקחת כורכום יחד עם כימותרפיה רציתי לדעת א. למה? ב. אמא שלי בת 54 חולת סרטן שד טריפל נגטיב גרורתי ומטופלת בקרבופלטין עם גמזר במינון שבועי, האם כל מה שאתה מזכיר בספר לגבי סרטן שד, הוא מותאם גם לטריפל נגטיב? ג. האם כל מה שמוזכר לגבי ציספלטין שמוזכר בספר, מתאים גם לקרבופלטין? ד. בכל אופן האם יש משהו שהוכח מחקרית שמתאים לטריפל נגטיב? ולקרבופלטין? ולגמזר? או שאסור לקחת איתם? תודה רבה

אין מניעה לשימוש של כורכום ביחד עם כימותרפיה תוספים אשר יש עדויות לגביהם כיעילים בסרטן שד טריפל נגטיבי הם:קורקומין, תה ירוק, ג'ינסנג, ויטמין D, פרופוליס, מטיונין, קנבינואידים, אומגה 3, DIM. ד"ר יוסף ברנר

30/10/2016 | 11:35 | מאת: יונית

שקורקומין, תה ירוק, ג'ינסנג, ויטמין D, פרופוליס, מטיונין, קנבינואידים, אומגה 3, DIM נמצאו כיעילים בסרטן שד טריפל נגטיבי. אפשר לקבל קישורים לכמה ממחקרים אלו? "עדויות" זה מעורפל ולא מבוסס.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן