עיסוי וסרטן בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

16/02/2014 | 11:02 | מאת: נעמה

שלום ד"ר ברנר, לקראת יציאה לנופש, רציתי לדעת - האם מותר לי לקבל עיסוי מסוג כלשהו? (שבדי, שיאצו, וכו') אני כשנתיים אחרי כריתה מלאה של בלוטת התריס עקב קרצינומה פפילרית בשני הצדדים. כעת התגלתה שוב קשרית חשודה. מרגישה שטיפול טוב יכול לעשות פלאים לנפש המודאגת, אבל כמובן לא רוצה להסתכן בהחמרה. אודה מאוד על תשובתכם. שבוע טוב!

שלוות הנפש חשובה מאד לחולי סרטן. לא הייתי ממליץ על עיסוי אם קיים חשד למחלה פעילה. ניתן להשתמש בשיטות טיפול אחרות לנפש כמו מדיטציה, הילינג, דמיון מודרך ועוד. ד"ר יוסף ברנר

16/02/2014 | 23:57 | מאת: נעמה

מדכא אבל מבינה...

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן