גליומה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/10/2013 | 11:40 | מאת: אלנה

שלום, אבא של בעלי מאובחן עם גליומה דיפוזי בגזע המוח. עבר כבר הקרנות וטיפול בסטרואידים לפני שנה , ולפני כמה חודשים חלה התדרדרות בתפקוד. ניסו גם כמה סבבים של כימו אבל נראה שלא מועיל. כרגע אין לו תפקוד בגפיים תחתונות ויד אחת. האם יש עוד טיפולים מלבד כימוטרפיה, אולי אלטרנטיביים שאשפר לנסות בשךב זה? כימו הוא כבר לא רוצה.

אמצעי טיפול העשויים לעזור בגידולי מוח: מלטונין, ברומלאין, בוסביליה, איסקדור הוירוס ההונגרי, היפרתרמיה ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן