סרטן ריאות - תוספים אלטרנטיביים

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

26/12/2012 | 17:00 | מאת: ליבי

שלום רב, רציתי לדעת איזהת וספים יכולים לעזור לסרטן ריאות.אין עדיין ודאות. נראה לי גרורה מסרטן השד. קניתי לחולה כורכומיןc3, מה עוד ניתן? קוורצטין? - יש קוורצטין קומפלקס שיותר מיועד לאלרגיה.. פטריית ריישי? אשמח לכל דבר, אודה לתשובה בהקדם,

צריך לדעת בדיוק האם מדובר בסרטן ריאות או גרורות בריאות מסרטן השד. התוספים שונים בחלקם ד"ר יוסף ברנר

21/04/2013 | 12:49 | מאת: S.N.H.C.D

תכשיר אנטי סרטני S.N.H.C.D סוד הריפוי הטבעי בתזונה על לסרטן Secret of natural healing cancer diet Тайны естественной диете рака исцеление 自然愈合癌症饮食的秘密 سر الشفاء الطبيعية النظام الغذائي سرطان راز رژیم غذایی درمان سرطان طبیعی 自然治癒癌の食事療法の秘密 טיפול אלטרנטיבי בכול סוגי סרטן השונים כולל סרטן גרורתי הטיפול בתכשיר S.N.H.C.Dלא מתאימה לסרטן הדם (לוקמיה

24/04/2013 | 11:18 | מאת: זהירות

הוא משווק ע"י השרלטנים דליה ודוד. חפשו על אמינותם ומעלליהם בגוגל.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן