הפטריה היוגית כטיפול משלים לסרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

22/09/2012 | 12:14 | מאת: עופר

אני חולה בסרטן ריאות מסוג אדנוקרצינומה בריאה ימנית ובברונכו עם גרורה במוח. עברתי הקרנה ממוקדת במוח לחיסול הנגע שם והתחלתי טיפול כימותרפי (שכנראה ישולב עם הקרנות). נתקלתי במאמרים על פטריית הפלא ההודית\יוגית שאומרים שעושה נפלאות לכל מיני מחלות כולל סרטן. השגתי מנה ממנה והתחלתי להשתמש בה. עדיין איני רואה שינוי בהרגשה הכללית אך היוגורט המופק מהפטריה טעים לי להפליא. האם ידוע על הפטריה ועל הפלאים המסופרים עליה ? הנה הקישור לאתר שלה:http://www.reflexology.org.il/hagigim/pitrya.htm

24/09/2012 | 10:26 | מאת: עופר

אין לי נסיון בטיפול בפרטריה היוגית. אינני רואה מניעה להשתמש בשיטה זו. צריך להשתמש בפטריה חודשיים שלושה ולראות האם יש השפעה על מהלך המחלה. ד"ר יוסף ברנר

25/09/2012 | 13:26 | מאת: עופר

תודה על התשובה גמר חתימה טובה לכולם

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן