Ellagic Acid חומר טבעי לטיפול בסרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

20/07/2011 | 20:45 | מאת: יגאל

החומר החשוב הזה נמצא במזון - בפירות יער בעיקר ובמיץ רימונים עוד צמח שבו הוא נמצא בכמות רבה הוא הצמח HERB ROBERT שעליו המליץ רודולף ברוס לשימוש לכל חולי הסרטן. ד"ר ברנר אשמח לשמוע את דעתך על החומר הזה והמחקרים הנ"ל תודה Effect of ellagic acid on the expression of human telomerase reverse transcriptase (hTERT) alpha+beta+ transcript in estrogen receptor-positive MCF-7 breast cancer cells. Chemoprevention of mammary carcinogenesis by sustained systemic delivery of ellagic acid. סרטן שד בעכברים ,שיפרה ברוב הבדיקות ב 50% לעמות קבוצת הביקורת נבדקה גם זריקה לעומת לקיחה פומית ונמצא שדרך הפה יותר יעיל observed reduction in levels of pituitary prolactin בנוסף ניצפתה ירידה ברמות הפרולקטין בדומה לפעולת שיח אברהם מה שאולי מסביר את מה שאמר רודולף ברוס לגבי כניסה להריון בעזרת הצמח מחקר דומה מנשוויל ,פירות יער קפואים למניעת סרטן שד סרטן צוואר הרחם p53/p21(WAF1/CIP1) expression and its possible role in G1 arrest and apoptosis in ellagic acid treated cancer cells. כנראה שאותו חוקר,ניקסון,עורך ניסוי בהשתתפות 500 נשים עם סרטן צוואר הרחם - השימוש באלגיק אסיד http://www.life-enthusiast.com/ellagic/ellagic_acid_articles.htm סרטן שד ופרוסטטה In vitro anti-proliferative activities of ellagic acid. סרטן שד Effect of ellagic acid on the expression of human telomerase reverse transcriptase (hTERT) alpha+beta+ transcript in estrogen receptor-positive MCF-7 breast cancer cells. לוקמיה ביחד עם תרופה אחרת Ellagic acid, a natural polyphenolic compound, induces apoptosis and potentiates retinoic acid-induced differentiation of human leukemia HL-60 cells. אלגיק אסיד ופירות יער במניעת סרטן תלוי אסטרוגן Berries and ellagic acid prevent estrogen-induced mammary tumorigenesis by modulating enzymes of estrogen metabolism. אלגיק אסיד מונעת תהליכים דלקתיים ידועים בסרטן המעי הגס Differential inhibitory effects of the polyphenol ellagic acid on inflammatory mediators NF-kappaB, iNOS, COX-2, TNF-alpha, and IL-6 in 1,2-dimethylhydrazine-induced rat colon carcinogenesis. סרטן מוח - גליומה The inhibition of glioma growth in vitro and in vivo by a chitosan/ellagic acid composite biomaterial. נירובלסטומה Effect of ellagic acid on proliferation, cell adhesion and apoptosis in SH-SY5Y human neuroblastoma cells. כנגד שתי סוגי סרטן הלבלב Ellagic acid induces apoptosis through inhibition of nuclear factor kappa B in pancreatic cancer cells. סרטן ריאות בעכברים Prevention of N-nitrosodiethylamine-induced lung tumorigenesis by ellagic acid and quercetin in mice. דלתון לימפומה בעכברים Anti-carcinogenic action of ellagic acid mediated via modulation of oxidative stress regulated genes in Dalton lymphoma bearing mice. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21756219 Dynamic Regulation of a Metabolic Multi-enzyme Complex by Protein Kinase CK2 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2856985

21/07/2011 | 15:49 | מאת: ליגאל

היכן התוצאות בחולים?

21/07/2011 | 21:51 | מאת: יגאל

http://www.europeanurology.com/article/S0302-2838%2804%2900624-4/pdf/Support+Ellagic+Acid+Therapy+in+Patients+with+Hormone+Refractory+Prostate+Cancer+%28HRPC%29+on+Standard+Chemotherapy+Using+Vinorelbine+and+Estramustine+Phosphate

חומר זה מוזכר בספרי "תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת" עמוד 389. זהו חומר אשר עבר מחקרים רבים במעבדה וניסויים קליניים בסרטן ערמונית וצוואר הרחם. במעבדה מצביע על יעילות אפשרית בגידולים כמו סרטן שד ,וושט, לבלב, לאוקמיה ועוד. חומצה אלגית גורמת לאפופטוזיס (מוות מבוקר) של תאי סרטן, מגינה על גן p-53' יש לה אפקט אנטיאנגיוגני וגם פעולת כאנטי אוקסידנט. נכון שאין ניסויים קליניים נרחבים ואין הוכחות ברמת EBM (כי אם היו הוכחות ברמת EBM הטיפול היה כבר רפואה קונבנציונלית), אך הבסיס של רפואה משלימה הוא שימוש במידע המצביע על אפשרות של יעילות של חומרים מסוימין ושימוש בחומרים אלה שרובם טבעיים והם ללא תופעות לוואי כחלק מהטיפול במחלה הוא מוצדק בהחלט גם אם אין הוכחות ברמת EBM. ד"ר יוסף ברנר

26/07/2011 | 17:54 | מאת: EBM

בסרטן הערמונית בשילוב עם כימותרפיה. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18623084 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15774240 שאלה: האם טיפול בחומצה אלגית יכול להיות תחליף לכימותרפיה?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן