רגליים נפוחות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

15/07/2013 | 18:10 | מאת: יוסי

שלום אני בן 68. בחצי השנה האחרונה הרגליים שלי נפוחות מאוד מכף הרגל עד הירך. אני לוקח כדורים ללחץ דם גבוה אחד בבוקר אטאקנד פלוס רציתי לדעת מה הסיבה לזה ואיזה בדיקות עלי לעבור. עשיתי בדיקות דם לפני חצי שנה והרופאה אמרה שהכל סדר.

שלום יוסי יכולות להיות סיבות שונות לנפיחות ברגליים.פנה שוב לרופאת המשפחה כדי שתשלול גורמים שונים העלולים לגרום לנפיחות. בהמשך אני ממליצה שתופנה לרופא כלי דם, אשר יבדוק את מצב כלי הדם. אם הכל תקין כדאי לבקש הפנייה למכון לפיזיותרפיה לטיפול בנפיחות לימפטית-לימפאדמה, טיפול שעוזר יפה. אם יש פטריות בין האצבעות, גם בזה צריך לטפל. מקווה שעזרתי בהצלחה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)