בעיות עור

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

08/11/2010 | 08:50 | מאת: רבקה

סובלת מבעיות עור קשות בכפות הרגליים-סדקים וחריצים. מלבד הכאבים המציקים ,סובלת לעיתים תכופות משושנה בשוק! לא מקבלת אנטיביוטיקה למניעה ,כי אלרגית לפניצילין. מחפשת נואשות רופא עור מומלץ.רצוי באיזור חיפה. תודה.

שלום רב לך רבקה האם פנית לקופת החולים שלך לקבלת טיפול בבעיה? אני מייעצת לך לפנות לקופת החולים שלך ולבקש הפניה למרפאת פצעים,כדי לטפל בסדקים שהם קרוב לודאי הסיבה לשושנה-החיידקים הגורמים לשושנה חודרים דרך הסדקים בעור. אם את סובלת מדי פעם משושנה, האם יש נפיחות ברגליים? אם כן סביר שיפנו אותך לטיפול לימפטי,שכולל הסבר על הגיינת כפות הרגלים למניעת חזרת השושנה. עד שאת מגיעה לטיפול הנכון, רחצי היטב את רגלייך ונגבי אותם היטב,גם בין האצבעות, החליפי גרביים לפחות פעם ביום ואל תלכי יחפה.דאגי שהנעליים תהיינה גם הן נקיות מבפנים. בהצלחה, ניצה

08/11/2010 | 11:01 | מאת: רבקה

על תגובתך המהירה, אמנם כבר עברתי את כל התהליכים שציינת...רופא בקו"ח מרפאת פצעים וניקוז לימפטי,כל אחד בתורו עזר אך הבעיה הספציפית בכפות הרגליים לא נפתרה ולכן מחפשת מידע והמלצה ממשהו שמכיר ואו עבר תהליך דומה- רופא עור מומלץ. מוכנה אף באופן פרטי .בתודה רבקה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)